Gondoltam felidézhetnénk, a szerver legérdekesebb/legizgalmasabb/legviccesebb pillanatait, kinek mi volt az elmúlt 1 évben.

Esetleg a Blogra is kirakhatnánk, és ott lehetne hozzáirogatni, meg kitunkolni, hogy mindeki láthassa.

Megkezdeném a sort:

A testvérgyilkosság

Kedvenc pillanatom a szerverről (azt hiszem nem leszek egyedül ezzel) a LEGION védése volt egy szokásosan precíz időzített V_V akció ellen.
Akkoriban Bocikáék párban jártak foglalni LEGION-os falvaka, főfaluból, nagy sereggel, 3 szenivel, másodperces időzítésekkel. Szinte minden éjjel foglaltak valakinek egy falut, mígnem egyszer a védők ráéreztek melyik falura jön az éles és levitték előtte a falu hűségét.

Eredmény: már az első sereggel jövő 3 szeni befoglalta a falut és ottmaradt támagatásban. A rá jövő második sereg pedig kiütötte, miközben az is tetemes veszteségeket szenvedett.

http://travilog.org.ua/hu/9147354/48b7fd7008859994abbef4a0b5b8d9b3

Tekercslopás

Amit saját magam átéltem azok közül a WW falu befoglalása is megérne egy misét, de legérdekesebb akció mégis a (151|-225) -es tekercs ellopásának szervezése volt.
Ami miatt ez izgalmassá vált, az a távolság. Messze mögöttünk, NVSZ terület, akik tulajdonképpen odamenekült Vírusosok, vagyis megrögzött AHA rajongók még a 80-as évekből. Én vagyok a klán egyik legdél-keletibb pontján főfaluval, de tőlem is 14 óra távolságban volt a célpont katával 20-as gyaxitérrel.

Bár azonnal elindultam, de 14 óra elég sok, nem tudhattuk, hogy az NVSZ felkészült-e egy ölükbe pottyanó teki megszerzésére, ez mindenképp kockázatot jelentett.

Aki épp on-line volt, azokból verbuváltunk egy lovasbrigádot és nekivágtunk.
A résztvevők útideje lovasokkal is átlag 6-7 óra volt, ennyi idő állt rendelkezésre, hogy amíg úton vannak kitaláljunk valamit.....

Én nagyítóval mentem körbe a térképen, olyan acc-okra vadászva, aki nem NVSZ-es, vagy nem NVSZ/AHA szövetséges, azon belül is elég nagy, hogy lehessen már katapultja, nincs gyanús profilja és még sorolhatnám a kritériumokat......

4 ilyen játékost találtam, mindegyiknek írtam SOS-ben.
1 közülük on-line is volt, válaszolt is, úgy hívják, hogy Kisholek.
Nem untatnék senkit a részletekkel, hogy milyen sebtiben lebonyolított tárgyalás volt kettőnk között, lényeg, hogy ez a Kisholek remek srác és készséggel segített nekünk, pont annyi katája volt, amennyi kellett és még az időzíteni is tudott.......

Nem maradt más hátra, mint izgulni, hogy ez a sebtiben rögtönzött akció sikerrel járjon.
A csapódások remekül összejöttek és minden ki volt centizve.
Nagyon megkönnyebbültem, amikor nihill elhozta a tekit.

Így utólag azt mondom mindeképpen megérte a bevállalni a gyorsabb akciót, mivel a komplett AHA szövetség gyakorlatilag a tekercshiányba bukott bele.
Ennek fényében elmondhatjuk, hogy minden sikeres tekiszerzési projekt nagyon felértékelődött a végelszámolásnál.....

A bejegyzés trackback címe:

https://borg-travian.blog.hu/api/trackback/id/tr27922268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord heckman 2009.02.04. 15:04:22

a tekiszerzős sztori arra emlékeztet, mikor Le-Lion törölt, és volt 4 óránk, hogy elhozzuk a tekit :) Hát kábé hasonló :)

Sokadszor is köszönet érte küzminek, hogy fent volt, és volt katája :)

na az se sokon múlott

NAGYBIVALY-N.B.- 2009.02.04. 16:35:54

Imádom az ilyen zseniális akciókat:)
Viszont a Bocika féle likkel valami gond van,és eddig azért nem értettem a dolgot,mert szenót nem láttam a seregében,csak a három katát:)

Emléxem amikor az S4-en játszottunk,és Lord Heki agyából egy sörözéskor kipattant a tekilopás főfaluátnevezéses ötlete.
Másnap valahogy meg akartuk szervezni...erre az ottani Vírus egyik játékosa -meg nem mondom ki volt -
pont ezzel a trükkel lopta el a klánszövink egyik tekercsét.Tehát már ismerték... Ezen a szerveren viszont Cabal akciója remekbe szabott lett...
süti beállítások módosítása